De huvudsakliga faktorer som avgör kvaliteten och priset på platta aluminiumplåt

- Sep 11, 2017 -

Aluminium material för taket är aluminiumlegering, kan det finnas ingen ren aluminium. Men på grund av de olika legeringen innehåll som orsakas av de mekaniska egenskaperna av aluminiumlegering är olika, den nuvarande inhemska användningen av smittkoppor material för aluminiumlegering är uppdelad i fem klasser:

Första klass: aluminium-magnesium legering, innehåller också en del av mangan, den största fördelen med materialet är bra antioxidant kapacitet, och på grund av mangan innehållet, så har en viss styrka och stelhet, är det perfekta materialet att göra smittkoppor. Kinas sydvästra Aluminiumfabrik aluminium bearbetning prestanda av de mest stabila.

Årskurs: aluminium-mangan legering, den materiella styrka och styvhet något bättre än aluminium-magnesium legering. Men antioxidant kapacitet är något lägre än de aluminium-magnesium legeringen. Som båda sidor utförs skyddande behandling, i princip för att lösa dess antioxidant kapacitet är inte lika bra som bristerna i aluminium-magnesium legering, inhemska Ruimin aluminium aluminium bearbetning prestanda av de mest stabila.

Tredje klass: aluminiumlegering, legeringen mangan, magnesium innehåll mindre. Så dess styrka och styvhet är betydligt lägre än de aluminium-magnesium legering och aluminium-mangan legering (men dess pris är dyrt). På grund av sina mjuka, lätt att bearbeta, så länge som en viss tjocklek, grundläggande för att uppfylla de mest grundläggande planheten