Nya miljövänliga dekorativa material - träkorns aluminium tak

- Dec 05, 2017 -

Wood Grain Aluminum Ceiling är en ny typ av byggnadsdekorationsmaterial, Wood Grain Aluminum Ceiling klassisk elegans, naturlig stil har blivit en ädla och fashionabla representant för produkten, dess realistiska naturliga visuella effekter och tredimensionell trä känsla touch effekt har blivit ledande modeutveckling av pionjären, och med träkornseffekt i stället för trä, visar ett mer skydd för vår mänskliga överlevnad av den ekologiska miljön en viktig roll.


wood grain aluminum ceiling

 

Bahe    Wood Grain Aluminum Ceiling presentera italienskt högkvalitativt träkornspapper med högautomatiserad produktion för att säkerställa att träkorns aluminium tak   med hög väderbeständighet, kemiskt motstånd, korrosionsbeständighet och slitstyrka. Samtidigt med utmärkt anti-deformation, mögel och avlägsnande prestanda, livet är inte mindre än 10-15 år, är det bästa inomhus och utomhus dekorativa material.

 

wood grain aluminum ceiling


Jämfört med massivt trä har träkorns aluminiumstak följande fördelar:

1, bra utseende, rikt mönster, realistisk, klar textur.

2, brandmotstånd, korrosionsbeständighet, fuktmotstånd, hårdhet och hållfasthet är massivt trä kan inte jämföras.

3, rostskyddad, anti-skada, anti-ultraviolett.

4, lång livslängd, kan hålla 10-15 år förändras inte färg, ingen deformation.

5, plasticitet, kan bearbetas till en mängd olika komplexa former, kan baksidan fyllas med isolering, ljud, ljud och annat material, för att göra dess funktion mer riklig.

6, miljöskydd, skydd av den ekologiska miljön, minska avfallet av materialresurser.


wood grain aluminum ceiling


wood grain aluminum ceiling