Vilka är de viktigaste funktionerna i mörkarna?

- Sep 11, 2017 -

I utseendet på trevligt, men också kan blockera UV, skydd av privatlivet, Dongnuanxialiang och så vidare. Här kommer vi till en detaljerad beskrivning av dess funktion.

Mörkarna ser enkel och generös med mycket trevlig dekorativa inslag. Det kan vara direkt sätta bort, mycket enkel och generös, som tar inte plats. Denna typ av gardiner kommer inte att påverka vår siktlinje, landskapet utanför fönstret kan beskrivas som ett ögonkast, medan bredden på rummet inte kommer att påverkas. Det har också en viktig funktion att skydda privatlivet, denna typ av gardin är främst genom riktningen av knölen att blockera utanför siktlinjen. När den konvexa ytan på sidan mot huset, vår skugga är inte återspeglas utanför huset, det har en viss skuggning funktion. Denna typ av gardiner har en mycket bra skyddande effekt på vårt privatliv. Slutaren rengöring är mycket bekvämt, vi behöver inte ta bort den, bara torka av med blöt trasa kan vara på en våt trasa satta lite neutralt rengöringsmedel är mer praktiskt. Vid denna tid som ditt hjärta kan vara osäker, det kommer inte att blekna det, det finns ingen anledning att oroa dig, det är inte bleknat, främst eftersom produkten har en mycket bra vattentät prestanda.

Dessutom kan mörkarna också blockera införsel av ultraviolett ljus. Särskilt på sommaren UV är mycket giftigt, när det kommer in i rummet, våra möbler kommer att blekna. Och installationen av sådan mörkar, du behöver inte frukta möblerna kommer att blekna. Den sista punkten är att sådana mörkar Dongnuanxialiang, använder materialet har en mycket god isolering prestanda, temperaturen i vinter rummet inte kommer att vara utspridda. Och på sommaren utanför den varma luften är också svårt att ange.