Analys på orsaka av Peeling av aluminium - plast plattan

- Sep 11, 2017 -

1, kvaliteten på aluminiumfolie själv:

Även detta är en mer subtil problem, men har återspeglats i kvaliteten på aluminium-plast plattan. Å ena sidan är aluminium värmebehandling processproblem, å andra sidan vissa aluminium och producenter i användningen av återvunnet aluminium när kvaliteten styr lax. Detta kräver att tillverkarna av aluminium-plast paneler i de materiella tillverkarna i alla aspekter av utvärderingen, till avgöra underleverantören att etablera affärskontakter för att säkerställa kvaliteten på material.

2, aluminium förbehandling frågor:

Aluminium plåt rengöring och kvaliteten på lagret är direkt relaterad till sammansatta kvaliteten av aluminium-plast plattan. Aluminiumplåt måste först rengöras för att ta bort ytan av olja orenheter, så att ytskiktet av tät kemiska lagret, i att underlätta polymer membranet för att producera ett bra band. Men vissa tillverkare i förbehandling processen för behandling av flytande temperatur, koncentration, bearbetningstid, behandling av vätska uppdateringar och andra slapp kontroll, som påverkar kvaliteten på rengöring.

3, valet av material grundproblemet:

Eftersom de polymerfilm och PE bindning med andra plast jämfört med de bästa och prisvärda, bearbetning giftfri, lätt. Så materiellt kärna ur används PE. Vissa små tillverkare för att minska kostnaden för användning av dålig limning verkan och förbränning kommer att producera dödlig gas PVC eller använda PE återvunnet material eller valet av PE råvaror och den materiella blandningen för nästa. Detta kommer att bero på PE modell, graden av åldrande och andra skillnader som orsakas av olika temperatur, den slutliga ytan för sammansatta kvaliteten är inte stabil.

4, valet av Polymera membran problem:

Polymerfilm är en speciell föreställning av bonding material, vilket påverkar de viktigaste faktorerna för sammansatta kvalitet. Polymer filmen har två sidor, tre lager Co extruderade. Ena sidan är limmade med metall, andra sidan är limmade med PE, det mellersta skiktet är PE substratet, båda sidor av naturen är helt annorlunda.