Köpcentret ytterväggen aluminium beklädnad System

Köpcentret ytterväggen aluminium beklädnad System

Ytbehandling: PVDF beläggning
Beläggning märke: PPG, Akzo Nobel
Material: Aluminium, aluminiumlegering
MOQ: 200 kvadratmeter
Leveransklausul: FOB, CIF

Produktinformation

Som en form av gardin vägg används gardin vägg aluminium faner främst för vägg skuggning och icke-belysning väggar istället för mosaik och allmänna sandblästring väggar. Med dess lätta vikt, hög styvhet, väderbeständighet och korrosionsmotstånd; Det kan förädlas till olika komplexa former såsom plan, arc yta och sfär, med rika färg ytbehandling, enkel installation och konstruktion, praktiskt rengöring och underhåll och skydd och brand utmärkta miljöskydd funktioner. På grund av verkan av olika belastningar på höghus vid alla tillfällen, speciellt den höga vindtryck, mosaiken är lätt att falla av, och gardin Väggmaterialet med svag hårdhet kommer att deformeras på grund av den stora vindtryck.


aluminum-cladding-system.jpg

aluminum-cladding-panels-1.jpgaluminum-cladding-panels-2.jpgaluminum-cladding-panels-3.jpgGardin vägg aluminium fanér är lämplig för dekoration av senior kontorsbyggnad, kontor, shopping torg, korridor, flygplats, tågstation, fabriksbyggnad, sjukhus, club, bank, köpcentrum, utställningshall, etc.
Zhuhai-New-City-Aluminum-Cladding-System.jpgNew-Sun-City-Aluminum-Cladding-Wall-System.jpg
Tigu-Aluminum-Curtain-Wall-System.jpgVANLIGA FRÅGOR OCH SVAR                                                                                                     


1. Varför välja BAHE?

en) med 8 års erfarenhet i tillverkning av certifierade aluminiumprodukter (beklädnad väggpanel och tak kakel) till mer än 30 länder & regioner, som med Singapore vår huvudmarknad.

b) tillhandahålla ett brett utbud av aluminium produktserie med god kvalitet och det mest konkurrenskraftiga priset.

(c) erbjuder väl packning & sändning förslag för att undvika onödiga problem.

(d) ha en professionell, positiva & lyhörd handel team att tillhandahålla pålitlig service. Du kan ha våra utestående efter-försäljning service i när som helst.

(e) BAHE håller alltid strikt standard för produktkvalitet med gott rykte. Vi säkerställer vår klient att bara tillförlitlig kvalitet produkten tillhandahålls.


2. finns tjocklek och storlek?

Gemensamma tjocklek av aluminium beklädnad gardin väggpanel är 1,5 mm, 2,0 mm, 2,5 mm, 3,0 mm och 4,0 mm.

Vanliga storlekar av aluminium beklädnad panel storlek är 1220 * 2440mm, bredd är 900 ~ 1500 mm, längder är 1800 ~ 4000 mm, det är tillräckligt flexibel för att göras några former enligt shop-ritning.


3. Vad är din produktgaranti?

Vi erbjuder en 15 års garanti på struktur, tillsammans med PPG varumärke beläggning av PVDF surface finish.


Förfrågning