Oregelbundna aluminium beklädnad Panel

Oregelbundna aluminium beklädnad Panel

Specifikation: anpassade

Tjocklek: vanligtvis 2.0-3.5 mm

Ytbehandling: polyester pulverlackerad, PVDF-belagd, termotransfer utskrift, marmor effekt behandling

Råvara: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Ursprungsland: Guangdong Kina

Produktinformation

Bahe bedriver forskning och utforma oregelbundna aluminium beklädnad Panel att möta kraven för att bygga dekoration. Bahe kombinerat med annan byggnad behov, och anpassa de perfekta formade aluminium beklädnad panel produkterna. Som denna oregelbundna aluminium beklädnad panelen lit produkter, de hela interiör och exteriör dekoration element.

Oregelbundna aluminium beklädnad Panel designstil är unik, strukturen är godtyckliga och har olika former. Med integration av moderna dekorativa inslag och stor känsla för tidens design, det är fullt reflekterade kärnan i oregelbundna aluminium panel.

För icke-standardiserade aluminium panel design och bearbetning av aluminium panel, den behöver tillverkare har en hög efterfrågan, och begär tillverkaren med hög producerande teknik och avancerad utrustning. Bahe vet detta och inse vikten att bygga upp en professionell designer team, så vi skapar en professionell designteam och stödja den importerade precisionsbearbetning utrustning, förbättra panelen special-formad aluminium bearbetning system, som ger en kommunicerade plattform. Enligt konstnärens kreativ design, tillhandahålla preliminära ritningar att fördjupa såväl modellreferens. Stöd med installationsvägledning, tills godtagandet är slutförd. Yttre oregelbundna aluminium beklädnad Panel blev en populär modern konstruktion fasaden dekoration.


1、pop rivtIrregular Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum fäste

3、Foam

4、Aluminum beklädnad panel

5、Self-avlyssning skruv

6、sealant

7、Square stål tube

8、Angle stål

9、set skruvar

10、expansion skruv


Irregular Aluminum Cladding Panel-2.jpg


IMG_1499.JPG 友谊商店国金店 (2).jpg

友谊商店国金店 (3).jpg 友谊商店国金店 (1).jpg11 我们的工厂标题.jpg
Förfrågning