Ihåliga ut aluminium beklädnad Panel

Ihåliga ut aluminium beklädnad Panel

Specifikation: anpassade

Tjocklek: vanligtvis 1,5-3,0 mm

Ytbehandling: polyester pulverlackerad, PVDF-belagd, termotransfer utskrift, marmor effekt behandling

Råvara: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Ursprungsland: Guangdong Kina

Produktinformation

Ihåliga ut aluminium beklädnad Panel är en arkitektonisk form av gardin vägg aluminium panel konstruktion, ihåliga ut på panelen aluminium i en mängd olika konstnärliga mönster, inte bara har dekorativ effekt, men också kan spegla de olika byggnaderna på uppdrag av den kultur.

Ihåliga ut gardin väggpaneler behöver aluminium panel tillverkare har hög intelligens och hög precision CNC utrustning och behovet av en professionell designteam, enligt ritningarna programmering bearbetning, skapa en perfekt konst ihåliga ut aluminium panelen produkter.

CNC-bearbetning och numerisk styrning konstruktion är genom använda CNC utrustning för bearbetning material och digital konstruktion är ”digital” och ”konstruktion” konceptet ympning, började att omdefiniera den ursprungliga arkitektoniska diskursen.

Ihåliga ut gardin vägg är med stöd av egen diskurs system och numerisk kontrollutrustning för bygga upp, är baserat på ”CNC-bearbetning” och ”CNC-konstruktion”

Vi importerar en numerisk styrning punch machine samtal TRUMPF. Det är en full-automatisk panel slog CNC stansning importerade från Tyskland. Varje bit av konst snidade aluminium panel är bland individer, det ökar konstnärliga element för att bygga dekoration. Det gäller inre och yttre gardin väggdekoration och undertak. Det blir heta trender för modern inredning.


1、pop rivetHollow Out Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum fäste

3、Foam

4、Aluminum beklädnad panel

5、Self-avlyssning skruv

6、sealant

7、Square stål tube

8、Angle stål

9、set skruvar

10、expansion skruv

Hollow Out Aluminum Cladding Panel-2.jpg


687dc00d-50bb-454d-9830-55d3ee1b7519.jpg 佛山图书馆新馆 (1).jpg

佛山图书馆新馆 (2).jpg 佛山图书馆新馆 (3).jpg镂空铝单板 (3).jpg


Förfrågning