Träfibrerna handledare aluminium Panel

Träfibrerna handledare aluminium Panel

Specifikation: anpassade

Tjocklek: vanligtvis 1,5-3,0 mm

Ytbehandling: termotransfer utskrift

Råvara: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Ursprungsland: Guangdong Kina

Produktinformation

Stair Ledstången är ett sätt att transportera fotgängare med hjälp av ett transportband. Material som används i Ledstången paketet behöver överväga samordning och säkerheten för den arkitektoniska utformningen. De material som vanligen används på marknaden är träfibrerna handledare aluminium Panel och rostfri plåt.  Och hiss eller trappa handledare är mer omfattande används.

Hiss och handledare aluminium Panel föredrog atypiska aluminium beklädnad Panel och träfibrerna aluminium Panel produkter, genom färgmatchning, rulltrappan och andra delar kunde koppla ihop, så att raderna inomhus utrymme ser flyt och integritet.

Träfibrerna handledare aluminium Panel används för sömlös installation, systemets RAM förbinds direkt med panelen aluminium för att garantera dess stabilitet, och kommer inte vara lätt att falla av och kan utformas för att vara olika lätt stridsvagn, dekorativ effekt är mycket bra. Träfibrerna aluminium panel blev ett nytt miljöskydd dekorationsmaterial och numera fler och fler projekt tillämpa träfibrerna aluminium panel i moderna inomhus och utomhus dekoration.


1、Steel fästeWood grain Handrail Aluminum Panel-1.jpg


2、expansion skruv


3、Self-avlyssning skruv


4、Angel stål


5、Countersunk rivet


6、Alum fäste


7、Aluminum panel

Wood grain Handrail Aluminum Panel-2.jpg


DSCN9649.JPG DSCN9651.JPG IMG_2774.JPG

IMG_2787.JPG  IMG_2788.JPG
15联系方式2.jpg


Förfrågning