Mönsterutskrift Aluminiumpanel

Mönsterutskrift Aluminiumpanel

Specifikation: anpassad

Tjocklek: vanligen 2,5-6,0 mm

Ytbehandling: polyesterpulverbelagd, PVDF-belagd, termisk överföringsutskrift, marmor-effektbehandling

Råmaterial: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Ursprungsland: Guangdong Kina

Produktinformation

Mönsterskyddad aluminiumpanel är en annan konstprodukt efter inbyggd aluminiumpanel, atypisk aluminiumplåtspanel kom ut, den förkroppsligar främst på dekorationsytan, utseendet är utsökt, mönstren är rik och färgtexturen är realistisk och klar, vilken möter de olika konstnärliga uttryckskraven för arkitektonisk dekoration. Genom väggkonstruktionsmönstren för segmenteringsbearbetning och splicing-installation uppnås en stor ytmönstereffekt.

Mönsterutskrift Aluminiumpanelens metallplåt är samma som andra typer av aluminiumpanel, metallböjning kan bearbetas till en mängd olika komplexa former.

Bahe's International avancerad bearbetningsutrustning, material och mogen teknik, kunde möta de olika byggprojekten på aluminiumpanel som krävs konstnärliga element tryckning samtidigt är ytmönstret mer detaljerad och varaktig effekt.

För Mönsterutskrift Aluminiumpanelens ytbehandling, först spolar vi en grundfärg för det första lagret, sedan genom termisk överföringsteknik täcker det önskade mönstret på aluminiumpanelen. Det kan vara design mönstret fritt, det används ofta i modern dekoration på grund av det flexibla och unika funktionen.


1: Keel underbed Mönsterutskrift Aluminium Panel-1.jpg


2: Aluminiumfäste


3: Självborrskruvar


4: Beräknad nitar


5: 2,0 mm aluminiumpanel


13 我们 的 工厂 3.jpg


15 联系 方式 2.jpg


Förfrågning