Column Aluminium Cladding Panel

Column Aluminium Cladding Panel

Specifikation: skräddarsy

Tjocklek: vanligtvis 2,0-3,0 mm

Ytbehandling: polyesterpulverbelagd, PVDF-belagd, termisk överföringsutskrift, marmor-effektbehandling

Råmaterial: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Ursprungsland: Guangdong Kina

Produktinformation

Column Aluminium Cladding Panel är anpassad för inomhus och utomhus dekorativa pelaren. Kolumn aluminiumsplåtpanel är bra bågformad plåtmaterial. Det kan uppfylla kraven från konstruktören för olika former och mönster. Det kan inte vara i stället för andra material som dess återvinningsbara karaktär och ingen miljöskada. Dessutom har installationen av produkten sömmat och sömlöst sätt, och se till att klyftan mellan plattorna är jämn och jämn.

Interiörkolumnens aluminiumpanel är den främsta delen av inredningen, på grund av materialbegränsningar av den traditionella marmorn, för monotont, kolumn aluminiumsplåtpanel med metallhantverk och rika färger som löser detta problem. Så med överlägsen miljöprestanda och modelleringsprocess används kolonnens aluminiumplåtpanel allmänt. Enligt olika designkrav kan den bearbetas till olika specifikationer och yta, hålform, mönster och perfekt effekt av ljus.

Aluminiumpanelen inomhuspilen är att uppnå det perfekta sättet att bågforma, form, ihålig design. Upp till 4 meter längd och 1,5 meter bredd, kan panelen delas upp i en halv, en tredjedel, en fjärdedel av brädet enligt de olika inredningskraven för inredning.


1, Pop nit Kolumn Aluminiumplätering Panel-1.jpg

2, Alum bracka

3, skum

4, Aluminiumplåtpanel

5, självuttagande skruv

6, tätningsmedel

7, fyrkantigt stålrör

8, Angel släpar

9, Ställ skruvarna

10, ExpansionsskruvKolumn Aluminiumplätering Panel-2.jpg


IMG_0560.JPGIMG_3169.JPGIMG_9893.JPG包柱铝蜂窝铝板3 - 副本.jpg
15 联系 方式 2.jpgFörfrågning