Anodiserad aluminium Panel

Anodiserad aluminium Panel

Specifikation: anpassade

Tjocklek: vanligtvis 1,5-3,0 mm

Ytbehandling: Anodic oxidation behandling

Råvara: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Ursprungsland: Guangdong Kina

Produktinformation

Anodiserad aluminium panel, via ledande elektrolyt syra elektrolys som utgör anod metall yta oxiderade aluminium, genereras naturligt en tjock och fin aluminiumoxid lager skyddande film, som inte är ett extra lager, lager av oxidfilm kommer inte falla av. Det kräver en hög teknik för att göra varje bit aluminium eloxerad panel.

Anodiserad aluminium panelens ytbehandling teknik är olika från den vanliga målning tekniken, det är via elektrisk ström att göra konduktiv sur elektrolyt elektrolys, så att anoden gjort av aluminium metall yta oxidation, i aluminium ytan, det kommer att växa ett tjockt lager av fina aluminiumoxid skyddsfilm, detta lager av oxidfilm är inte ett ytterligare lager, kommer inte falla av.

Eloxerad aluminium panel är med stark metall känsla, och anoden behandling av aluminium panelen utseende är hög hårdhet, upp till gem-grade och reptålighet, eloxerad aluminium fanér har starka anti föroreningar: lätt att rengöra, enkel skydd, nr fingeravtryck, enkel rengöring, ingen korrosion fläckiga.

Jämföra med andra inomhus aluminium beklädnad panel, blir det lyxigare och används i high-end chambers, flygplats, konferensrum, utställningshallar och andra platser.


1、pop rivetAnodized Aluminum Panel-1.jpg

2、Alum fäste

3、Foam

4、Aluminum beklädnad panel

5、Self-avlyssning skruv

6、sealant

7、Square stål tube

8、Angel stål

9、set skruvar

10、expansion skruv
Anodized Aluminum Panel-2.jpg


888A0750.jpg  广州万达广场 (8).jpg

IMG_6744.JPG  广州云峰珠宝城 (16).jpg
15联系方式2.jpg


Förfrågning