Aluminium Mesh Panel

Aluminium Mesh Panel

Specifikation: skräddarsy

Tjocklek: anpassad

Ytbehandling: polyesterpulverbelagd, PVDF-belagd,

Råmaterial: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Ursprungsland: Guangdong Kina

Produktinformation

Aluminium Mesh Panel är användningen av aluminiumplatta genom stansning, sträcker sig från det diamantformade hålet med plattformen. Aluminium Mesh Panel har en hög ljus transmittans, kan inte bara spela en mycket bra roll i sköld dekoration, men visar också den ursprungliga arkitektoniska skönheten.

Aluminium Mesh Panel utseende är generös, vilket ger en stark visuell påverkan, strukturen är hållbar; samtidigt ger olika optiska och akustiska effekter, det bidrar till att antända design inspiration av designern. Aluminium nätplatta gallerstorlek och maskintäthet kan anpassas. Aluminiumpanelens bearbetning, kombinerad med den erforderliga aluminiumstorleken, kan säkerställa att hela styrelsens hårdhet kan uppnå en bra platt effekt.

Aluminiumsplåtar tar form i rhombushålet genom att stansas och sträckas med aluminiumlegering. Den är platt och rak i sikten, bra prestanda i värmeisolering, brandbeständig och quakeproof. Dessutom har Aluminium Mesh Solid Panels utmärkt ljusstyrka för att visa skönheten i originalbyggnaden. Och det används i hängande tak, exteriör och inredning och gym, etc.


1, stålbeslag Aluminium Mesh Panel-1.jpg


2, Expansionsskruv


3, självuttagande skruv


4, Angel stål


5, beräknad nitar


6, Alum bracka


7, aluminiumpanel

Aluminium Mesh Panel-2.jpg


1.jpg3.jpg

F1_vvip_lobby2.jpgIMG_6047.jpg深圳书城 (20).JPG
15 联系 方式 2.jpg


Förfrågning