PVDF-belagd aluminiumhoneycomb-panel

PVDF-belagd aluminiumhoneycomb-panel

Specifikation: skräddarsy

Tjocklek: anpassad

Ytbehandling: PVDF-belagd, polyesterpulverbelagd, termisk överföringstryck, marmorbehandling

Råmaterial: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Ursprungsland: Guangdong Kina

Produktinformation

PVDF-belagd aluminiumhoneycomb-panelteknik är från flygindustrin. Det är allmänt tillämpat i ytterväggsdekoration med god hållbarhet och hög hållfasthet. Aluminium honungskaka panel är inte bara hållbar, men har också utmärkt planhet. Aluminiumhoneycomb-kompositpaneler kan vikas och böjas samt ha god bearbetningsförmåga. Dessutom finns det olika val av ytbehandling för din förfrågan. Panelen antar främst fluorförgreningspanel förbelagda aluminiumpaneler. En kritisk punkt för fluorcarbon före-roll-belagd aluminiumpanel är att använda tekniken för kontinuerlig rullbeläggningsprocess. Beläggningen av aluminiumpanel är en engångsfinish. Därför kan den med exklusiva ytbeläggningar, positiv kvalitet, hålla den yttre väggen av byggnader starkt färgad över en lång tidsperiod. Efter en lång tid utsätts för sol och regn eller föroreningar för industriavfall, kan det uppenbarligen konstateras att

Aluminiumpaneler för förrullningsbeläggningar är ljusare än sprutbeläggningens aluminiumpaneler, vilket har god vidhäftning och väderbeständighet.

PVDF-belagda aluminiumhoneycomb-panelfunktioner: 1, brand 2, korrosionsbeständig 3, miljöskydd 4, hög grad av platt 5, lätt demonterbar och monterad.


PVDF Coated Aluminum Honeycomb Panel-1.jpg

PVDF Coated Aluminum Honeycomb Panel-2.jpg


FILE0000 (2369).jpgFILE0000 (2408) .jpg

蜂窝铝板.jpg氟碳蜂窝铝板.png广州云峰珠宝城 (11).jpg11 我们 的 工厂 标题 .jpg
Förfrågning