Bamboo aluminium Honeycomb Panel

Bamboo aluminium Honeycomb Panel

Specifikation: anpassade

Tjocklek: anpassade

Ytbehandling: Bambu komplexa

Råvara: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Ursprungsland: Guangdong Kina

Produktinformation

3 产品特征标题.png

Bamboo aluminium Honeycomb Panel är en ny typ av gröna dekorativa material. Aluminium panel och bambu material är kombinerade perfekt genom den tyska avancerad komposit teknologin och höghållfasta termoplastiska limsystem förening, produktstrukturen är solid, och inte lätt att lämna.

Med avseende på karaktär, miljöskydd, förespråkar grön dekoration och betonar en hållbar utveckling av idag, bambu aluminium honeycomb paneler med dess unika egenskaper, utmärkt inre kvalitet och tilltalande naturliga textur, bli de viktigaste produkterna av moderna dekorativa material.

Bamboo aluminium Honeycomb panelens green, återgå till den naturliga dekorativa effekten, har varit gynnad av inhemska och utländska konstruktion, används allmänt i arkitektonisk utsmyckning. Bahe företaget ge olika bambu strip aluminium honeycomb styrelsen, tjocklek specifikationer och bambu hud stil urval, enligt kravet i paneltjocklek, honungskaka kärna tjocklek och så vidare, göra anpassade bambu aluminium honungskaka paneler. Det är dekorativa huvudprodukt på moderna tider med dess natur och ofarliga funktionen. Med utmärkta prestanda i ljudisolering, värmeisolering, eldfasta och hög vind-motstånd, aluminium komposit honeycomb panelen har tillämpats i stor utsträckning till interiör och exteriör dekoration.


5 节点图标题.png

1、M8 hängande poleBamboo Aluminum Honeycomb Panel-1.jpg


2、rivet


3、Aluminum honeycomb paneler


4、joint


5、Special aluminium strip


Bamboo Aluminum Honeycomb Panel-2.jpg


4.jpg  虎门国际购物中心 (19).jpg

虎门国际购物中心 (20).jpg  深圳华润1234  (18).jpg  竹铝蜂窝板.png11 我们的工厂标题.jpgFörfrågning