Vatten droppe skärm tak

Vatten droppe skärm tak

Specifikation: anpassad

Tjocklek: vanligtvis 0,8-1,2 mm

Ytbehandling: polyesterpulverbelagd, termisk överföringsutskrift

Råmaterial: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Ursprungsland: Guangdong Kina

Produktinformation

Vattendroppsskärmstaket gillar luftburna underbara regndroppar. Strukturen är enkel, den är gjord av aluminium genom strängsprutning, det är svårt och rakheten är bra. Installationsstrukturen är köl clip-in struktur. Detta linjära metalltak har fördelar med enhetshöjd, ordnad arrangemang och genomskärningsstrukturen. Det brukar gälla för köpcentrum.

Vattendroppsskärmstaket har ett bekvämt installationssystem, det är enkelt att installera och reparera den skjutna brandbekämpningsutrustningen, luftkonditioneringsapparaten och lampanordningen. Denna typ av tak används ofta på allmän och öppen plats, som tunnelbanestation, stormarknad, flygplats, underhållning, utställningshall och så vidare.

Vattendroppsskärmstaket har fördelar med tydlig linje, ljus system, olika färger och stark synkänsla. Det kan anpassas till olika höjd baserat på ditt behov.

Bahe Company gör fantastiska vattendroppar skärm tak som är flexibel för att underhålla. Taket kan gömma köl och andra anläggningar som gör en kort och fashionabel effekt.


vattenfall skärm tak-1.jpgvattenfall skärm tak-2.jpg


广州保利国际贸易中心4.JPG广州保利国际贸易中心8.jpg

Förfrågning