S-formad aluminium tak

S-formad aluminium tak

Specifikation: Bredd s300 mm

Tjocklek: vanligtvis 0,8-1,2 mm

Ytbehandling: polyesterpulverbelagt

Råmaterial: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Ursprungsland: Guangdong Kina

Produktinformation

S-format aluminiumtak har unik design, extra stark 3D-visuell effekt, med en dedikerad vindskyddsköl för installation, är varje klämma konstruerat för att vara vindtätt. Det är slitstarkt och mer lämpligt för utomhusbruk, speciellt för bensinstation. Aluminiumremsa tak har karakteristika för värmeisolering, mögelskydd och lättvikt.

Det s-formade aluminiumstaket har bra råmaterial och hög precision för att göra panelens yta mer platt. Dessutom kan den internationella märkfärgen säkerställa takets effekt och livslängd. Det kan också kallas aluminiumtätbart falskt tak, som ofta används i bensinstation, eftersom det har egenskaper av brandbeständigt, lättviktigt och stabilt installationssystem.

Det s-formade aluminiumstaket används ofta i bensinstation, busstation, flygplats och köpcentrum. Det är lämpligt att använda på den stora och öppna offentliga platsen. Okvalificerad färdig effekt kan orsakas av dålig panel eller köl, så det är viktigt att analysera panel av god kvalitet och installationssystem. Bahe företaget kan uppfylla hög standard efterfrågan.


1, M8 galvaniserad hängpol s-formad aluminium tak-1.jpg


2, Hängande delar av 50 mian köl


3, S-form köl


4,50 huvudköl


5, Hängande delar av S-form köl


6, S-form Aluminiumcelling


s-formad aluminium tak-2.jpg


221462627330726584.jpgIMG_6128.JPG

IMG_6137.JPG汽车加油站 (2).JPG

Förfrågning