Träfibrerna aluminium tak

Träfibrerna aluminium tak

Specifikation: anpassade

Tjocklek: vanligtvis 0,5-1,2 mm

Ytbehandling: polyester pulverlackerad, termotransfer utskrift

Råvara: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Ursprungsland: Guangdong Kina

Produktinformation

Träfibrerna aluminium tak är ett slags fashionabla tak. Det ersätter trä ombord och blir ett miljövänligt tak. Jämför med träskiva, träfibrerna aluminium tak har fördelen av låg vikt, fukt-bevis, värme isolering och korrosion motstånd. Träfibrerna aluminium tak används ofta i hotell och köpcentrum eftersom det är attraktiva och naturligt.

Träfibrerna aluminium tak är populära dessa år på grund av rak typ, öppen ram, olika färg och flexibel design. Träfibrerna aluminium tak har ordnat linje och tydliga lager för att Visa kort och moderiktiga stil. Denna typ av tak är dessutom mycket lätt att montera och demontera.

Träfibrerna aluminium tak kan anpassas i längd 6 meter. Tillgängliga tjockleken är från 0,5 mm till 1,2 mm. Ytan färdiga av träfibrerna har nytta av klara och levande korn, utmärkt väderbeständighet, brandsäkra och miljövänliga.

Bahe bolaget göra plattans noggrannhet och ytans perfektion som inspektion standard, att producera bra kvalitet av träfibrerna aluminium taket för kunden. Bahe föra tekniken hos Italien överföring träfibrerna för att säkerställa takets skönhet, utmärkt väderbeständighet, korrosionsbeständighet och hållbarhet.


1、8mm hängande polewood grain aluminum ceiling-1.jpg


2、The köl av U-form aluminium baffeln


3、U-form aluminium baffel takwood grain aluminum ceiling-2.jpg


虎门国际购物中心 (10).jpg  虎门国际购物中心 (25).jpg

惠州华贸中心 (36).JPG 惠州华贸中心 (54).JPG 惠州华贸中心.JPG

Förfrågning